Gandia fica a punt el sender blau per a la temporada estival amb una inversió de 50.000 euros

Els treballs realitzats per tal de tornar la imatge que correspon al sender han sigut la reparació de taulons solts o deteriorats, i passamans entre altres

 

Gandia ha aprofitat aquesta aturada hivernal per a posar en marxa la seua platja i totes les seues infraestructures de cara a una imminent temporada d’estiu. Amb l’objectiu de ficar en les millors condicions possibles la platja, «no sols s’han arreglat carrers i avingudes, sinó que s’ha fet una renovació integral del denominat sender blau», ha explicat el Vicent Mascarell, regidor de Turisme.

La construcció d’aquesta passarel·la de fusta de més de 200 metres, que dóna la benvinguda a la platja de l’Auir, es va realitzar entre els 2008-2009. La seua primera reparació es va produir als anys 2016-2017 i a la licitació de 2021-2022 es van destinar quasi 50.000 € per a una renovació ja finalitzada.

Els treballs realitzats per tal de tornar la imatge que correspon al sender han sigut: reparació de taulons solts o deteriorats, i passamans. Tractament de la fusta i pintura adequada en passarel·la, passamans, bancs i papereres. Finalment, també s’ha dut a terme la reparació i reposició de les lluminàries encastades en la fusta.