Finalitzen les obres de l’encreuament de la CV-506 i la CV-510 a Alzira

L’àrea de Carreteres finalitza els treballs d’adequació en la CV-506 amb la construcció de dos rotondes i una nova xarxa de drenatge a mans de La Diputació

L’àrea de Carreteres de la Diputació de València ha obert ja al trànsit una rotonda en l’encreuament de les carreteres CV-506 i la CV-510, en el terme municipal d’Alzira, en una actuació la qual ha inclòs també la construcció d’una altra rotonda en la CV-506 i la millora de la xarxa de drenatge.

La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, qui ha visitat hui la zona d’actuació, explica que “l’encreuament de les dos carreteres suposava un punt prioritari d’actuació per les seues dades d’accidentalitat, tenint en compte també que la CV-510 té una intensitat mitjana superior a 10.000 vehicles al dia”.

Les obres han consistit principalment en la implantació d’una glorieta de 29 metres de radi en la intersecció de la CV-510 i la CV-506 i d’una altra de 17,5 metres en la connexió de la CV-506 amb el camí Baix de Corbera.

D’altra banda, en els ramals d’accés de la glorieta instal·lada en la intersecció, s’ha ampliat la plataforma actual mitjançant l’addició de vorals d’1 metre i bermes de 0,75 metres.

De manera paral·lela, s’ha executat una xarxa de drenatge que millora l’evacuació dels escolaments de la carretera, mitjançant noves cunetes rectangulars de formigó armat, incloent-hi les seues respectives arquetes de drenatge tant per a les embocadures d’obres de drenatge transversal com per al bol d’amortiment en la desembocadura del Barranc del l’Hort de Granados.

A aquesta inauguració han acudit el regidor d’Urbanisme Andrés Gomis, el regidor José Luis Palacios i els tècnics municipals corresponents.