Finalitza el taller d’inserció laboral per a dones a Miramar

S’han format en les principals eines digitals per a la cerca activa de treball

L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i la Regidora d’Igualtat, Natalia Vila, han fet entrega dels diplomes a les 8 participants del programa d’ajudar a la inserció laboral per a dones aturades.
Aquest projecte, impulsat través d’una subvenció de 4.062 € de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha consistit en una formació de 14 sessions amb diferents continguts com la creació del CV, d’un perfil a «Infojobs» o l’ús del portal «Labora», entre altres.

L’Ajuntament de Miramar va fer entrega, durant el taller, d’una memòria USB per tal que les usuaries puguen descarregar documents i emmagatzemar-los per a utilizar-los en altres dispositius.

Natalia Vila, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “En un món completament digitalitzat no conéixer les ferramentes online suposa quedar fora de part de les ofertes de treball, per això pensem que aquest taller és tan important per a la inserció laboral de les dones. Des de l’Ajuntament volem felicitar a totes les participants que s’ha esforçat per aprendre al màxim i traure rendiment de les sessions d’aquest taller, enhorabona”.