Family Cash ingressa 33 milions amb la venta de set hipermercats on seguirà com arrendatari

L’empresa valenciana preveu obrir huit botigues en 2020 i crear 680 llocs de treball

L’empresa familiar valenciana Family Cash, liderada per José i Carles Canet, ha venut un paquet de set hipermercats situats a la Comunitat Valenciana i Múrcia a un fons d’inversió paneuropeu per un import de 33 milions d’euros, ha informat Colliers International, assessor de l’operació.

Els immobles estan situats en les localitats de Xàtiva, Ontinyent, Gandia, Museros, Vinaròs (Castelló), Alcoi (Alacant) i Molina de Segura (Múrcia) i compten amb una superfície bruta  de 54.300 m² i quasi 3.150 places de pàrquing. Actualment tots es troben oberts al públic, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

L’operació s’ha estructurat sota un esquema de ‘sale and leaseback’ en el qual Family Cash es manté com a arrendatari per un període de 30 anys.

Més apertures a 2021

El director general de Family Cash, José Canet, ha apuntat que «amb aquesta important injecció de recursos el grup consolidarà l’obertura de huit botigues en 2020, en les quals es crearan 680 llocs de treball generant una facturació estimada d’uns 300 milions d’euros, i altres huit botigues més en 2021, en les quals es donarà ocupació a altres 700 treballadors».

«Estem especialment satisfets amb el tancament d’aquesta transacció, tenint en compte la complexitat de les circumstàncies actuals, les de la pròpia transacció i el nombre d’actius involucrats. És un procés que hem iniciat i conclòs en tan sols tres mesos», ha afirmat per la seua part Rafael Paz, director de l’oficina de València de Colliers i responsable de la transacció.