Èxit de participació de la Setmana de la Gent Gran d’Oliva

La companyia de Teatre d’Oliva va ser l’encarregada de tancar una intensa setmana de programació

Aquest diumenge, 15 de maig, al Centre Polivalent d’Oliva, ha tingut lloc l’actuació de La Clec, que ha servit com a colofó final de la intensa programació que havia preparat la Regidoria de Gent Gran d’Oliva amb les Associacions de Jubilats i Pensionistes de la ciutat.

El show de la companyia de Teatre d’Oliva amb el nom «Espectacle i Comèdia», ha provocat les rialles del públic assistent que ha omplert el centre Polivalent amb més de 500 persones cantant i aplaudint els sketches dels actors i actrius.

Aquest és el punt i final a una setmana de la Gent Gran, que va començar dilluns fins dimecres amb els campionats de jocs de taula com el dòmino, panguingui i parxís; dijous tingué lloc la missa a Sant Just a l’església de Sant Francesc, amb el trasllat de la imatge del patró dels jubilats des del Centre Polivalent a la mateixa església.

A continuació, es va disfrutar d’un dinar de germanor entre totes les persones que formen part de les Associacions de Jubilats i Pensionistes d’Oliva i es va retre homenatge a Pepe Isnardo, l’expresident de l’associació de Sant Francesc que acaba de deixar el càrrec després de 7 anys de dedicació al col·lectiu. Per completar la jornada, es va disfrutar de la amenització musical a càrrec de Javier Ballester.

Divendres, les sòcies i socis dels pensionistes, van disfrutar d’un esmorzar organitzat per la Regidoria de Gent Gran a la Llar dels Jubilats a preus populars. Per la vesprada, va tindre lloc el tribut a Julio Iglesias, un espectacle que va deleitar al públic assistent, el qual va cantar la majoria dels èxits interpretats per l’artista, Miguel González.

Per a la jornada de dissabte, estava programat el «concurs/exhibició» de paelles amb una gran afluència de gent amb ganes de passar-ho d’allò més bé al voltant d’una taula amb el plat gastronòmic per excel·lència valencià.
La regidora de Gent Gran i vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, va acompanyar en la preparació de les paelles a les juntes directives de les associacions de Jubilats i Pensionistes per traslladar-los «la satisfacció de poder recuperar la normalitat en la celebració d’aquesta setmana cultural de la gent gran d’Oliva després de dos anys complicats per la pandèmia».

Al costat de la gent gran

A més, Morell va manifestar que sempre estarà a disposició de la ciutadania i més si cap, de la gent gran, per totes les dificultats que han hagut de superar en aquest període de crisi sanitària. «L’Ajuntament d’Oliva, i la Regidoria de Gent Gran ajudarà sempre a realitzar aquests tipus de celebracions que són necessàries per a la gent. En aquest cas, hem comprat la carn i altres productes per a fer les paelles dels nostres jubilats i jubilades al comerç local, al súper Sant Roc, un comerç de proximitat, ajudant també a l’economia del nostre poble» va explicar la vicealcaldessa.

I ja el diumenge, amb l'»Espectacle i Comèdia» de La Clec s’ha posat un punt i final a aquesta setmana de la Gent Gran que ha deixat molts bons moments i records a la ciutadania que compta més anys en el seu DNI però que ha demostrat una vegada més que són vitals, estan plens de vida i amb ganes de viure.