Èxit de la segona edició de la Fira Borgiana a Gandia

Esta segona edició ha ampliat la seua programació i posat en valor la història de la ciutat amb visites guiades al Palau Ducal, al Centre Històric i al Monestir de Sant Jeroni.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha valorat positivament la Fira Borgiana que s’ha celebrat el cap de setmana passat a Gandia. És tracta d’un esdeveniment que en la segona edició ha ampliat la seua programació i posat en valor la història de la ciutat amb visites guiades al Palau Ducal, al Centre Històric i al Monestir de Sant Jeroni. Paral·lelament, la programació va comptar amb activitats dirigides a tots els públics.

«La Fira Borgiana ha estat una oportunitat per posicionar-nos com a peça essencial del Territori Borja i reivindicar l’herència d’aquesta gran família del Renaixement. També ha estat una manera de donar la benvinguda al Nadal» ha declarat Mascarell qui ha afegit que «Ha estat un cap de setmana de moltes activitats on els carrers han estat plens de gent. Crec que hem aconseguit que moltes persones coneguen una Gandia diferent on el patrimoni la cultura i la història han estat els protagonistes».