Èxit d’assistència als actes culturals programats per l’Ajuntament de Gandia

La regidoria de cultura fa balanç de la bona acollida que ha tingut la programació cultural a Gandia en esta Nova Normalitat

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha senyalat que totes les activitats culturals programades estan siguent un èxit i “demostra que la ciutadania de Gandia vol consumir cultura”. Les xifres d’assistència corroboren que “la cultura en Gandia és important i que l’aposta de l’Ajuntament per continuar programant, d’una forma segura, està tenint bona acollida, a més de donar suport als artistes”.

Així, més de 3.000 persones han visitat l’exposició de Manolo Valdés des que es va obrir a finals de juliol fins el 12 d’octubre, a la Casa de la Marquesa.

Èxit també en la reobertura del Teatre Serrano. Més de 400 persones han assistit el cap de setmana a les dues actuacions programades per la Regidoria de Cultura des que s’iniciara la pandèmia. L’actuació còmica a càrrec de Santi Millán i Javi Sancho, #Lodelarisa (el 2 d’octubre), va reunir 229 persones, mentre que 182 van assistir a «The Opera Locos», també en clau d’humor, el diumenge 4. En total, 411 entrades venudes (d’un aforament, en les dues actuacions, de 600 places).

Completa programació cultural

D’altra banda, el Teatre Serrano ja té tancada tota la programació del trimestre. Així, la propera actuació serà el 16 d’octubre amb la representació de “Romeo y Julieta”, a càrrec del Teatro Clásico de Sevilla.

També a octubre, el dia 23, es posarà sobre l’escenari l’obra “Juana”, de la companyia Losdedae i on és protagonista l’actriu Aitana Sánchez-Gijón, qui es pregunta incessantment si hi ha una destinació femenina en la terra.
Les entrades es poden comprar a instanticket.es i a la Casa de Cultura, així com 1 hora abans de l’actuació, si encara resten entrades a la venda.

ESPECTACLES PER A NOVEMBRE I DESEMBRE

Divendres 6 novembre; 20.30 h
Guillem Albà: Calma (Platea)
Divendres 13 novembre; 20.30 h
Verónica Forqué: Las cosas que sé que son verdad (Platea)
Divendres 4 desembre; 20.30 h
L’Horta Teatre: Família normal
Divendres 18 desembre; 20.30 h
Albena Teatre: Waterloo

NADAL TEATRAL

Dissabte 26 desembre; 18 i 19.30 h
L’Horta Teatre: Horta
Diumenge 27 desembre; 19 h
Teatro Gorakada: El viaje de Ulises
Dilluns 28 desembre; 19 h
UpArte: Aúreo (Platea)
Dimarts 29 desembre; 19 h
Teatro Negro de Praga: Alicia en el pais de las maravillas
Dimecres 30 desembre; 19 h
Compañía Lucas Escobedo-Sala Escalante: Yolo