«En Potries teníem clar que és el moment d’estar al costat de la cultura»

Entrevistem a Ausiàs Garrigós, director artístic del Potries Music Fest, que ens explica els detalls d’esta cita cultural que arriba a la seua tercera edició marcada per la Nova Normalitat

 

Ni les mesures sanitàries ni l’amenaça d’una segona onada han sigut impediment per a que Potries celebre este cap de setmana una tercera edició del Potries MusicFest. Un festival que va nàixer amb l’objectiu de convertir la localitat en punt de trobada de la cultura, el patrimoni i la música, i que amb esta edició demostra que ha vingut per a quedar-se com un dels referents culturals de l’estiu saforenc.

Al capdavant del Potries Music Fest està Ausiàs Garrigós, director artístic del festival i actualment clarinetista de l’orquestra Filharmònica de Liverpool. En Infoniu hem parlat amb ell per a que ens explique les particularitats d’este esdeveniment que ha tingut que adaptar-se a les exigències de la Nova Normalitat amb el repte de mantenir la seua essència.

Per a Garrigós, apostar per la cultura en estos moments és una qüestió de supervivència “en aquestes circumstàncies tan difícils que ens han tocat viure, la cultura necessita molt de recolzament, i per això a Potries vam considerar que era necessari adaptar els espectacles a totes les mesures necessàries per poder dur a terme aquesta 3a Edició i consolidar el nostre festival com una de les cites culturals de l’estiu”.

Així, segons ens ha explicat el director artístic del Potries Music Fest, les actuacions del divendres i dissabte, tindran lloc al recinte firal, “un espai obert i que ens permetrà distribuir al públic amb la separació necessària, mentre que el diumenge -per les necessitats acústiques el concert – serà a l’església, amb un aforament limitat, que per tant, requerirà de reserva online”.

Un programa intercultural

El cartell d’esta edició continua fidel a l’essència intercultural amb el que va nàixer el Potries Music Fest, “el ventall de concerts d’enguany comptarà amb contacontes musicals, cantautores i cantautors, jazz, música experimental, jazz i clàssica, hem buscat artistes molt variats per a arribar a tots els públics, des dels més menuts als més grans”, explica.

Garrigós no ha volgut deixar passar l’oportunitat de fer una crida a la població de Potries i els voltants a participar del Music Fest este cap de setmana, “és el moment d’estar al costat de la cultura i que millor manera de demostrar-ho que acudir el 14, 15 i 16 d’agost a Potries, per a gaudir de la cultura de forma segura, de la música, i del nostre poble”.

Tots els espectacles tindran lloc a les 20:30 hores. L’entrada és gratuïta i la informació sobre les reserves es podrà consultar a la web de l’Ajuntament de Potries.