Empreses de Cullera comencen la recerca de personal per a la temporada d’estiu

L’objectiu del Fòrum «Som Talent» és posar en contacte a empreses del sector turístic de la zona que necessiten ampliar les seues plantilles amb professionals que busquen treball

Cullera ha sigut aquest dimecres punt de trobada entre persones desocupades i empreses del sector turístic de la zona que necessiten ampliar les seues plantilles. 400 demandants d’ocupació han acudit al llarg del matí a la segona edició del fòrum “Som Talent” que ha organitzat la Mancomunitat de la Ribera Baixa en col·laboració amb l’Ajuntament de Cullera, per a entregar personalment el seu currículum i conéixer de primera mà els perfils més demandats pel sector turístic de la zona.

Aquesta edició, celebrada en el Saló Multiusos de la localitat i que ha estat dirigida al sector del turisme i de l’hostaleria, han participat 30 empreses de la comarca de la Ribera Baixa que han pogut entrevistar un gran nombre de persones per a oferir-los un contracte laboral.

«Iniciatives com aquesta ajuden sens dubte a promoure la nostra economia. Haver acollit aquest fòrum d’ocupació a Cullera ha sigut una gran oportunitat per a les empreses del sector turístic de la localitat que ja estan organitzant les seues plantilles de cara a la temporada estival, i també per als veïns i veïnes del nostre municipi que estan buscant treball», ha assegurat la regidora delegada de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cullera, Débora Marí.
L’esdeveniment ha permés a les empreses conéixer d’una forma fàcil, àgil i molt més humana, a centenars de candidats i candidates en tot just unes hores ampliant així les seues bases de dades de potencials empleats.