Home Economia Empresaris de la Vall d’Albaida atrauen cinc milions en inversions per àrees industrials

Empresaris de la Vall d’Albaida atrauen cinc milions en inversions per àrees industrials

Empresaris de la Vall d’Albaida atrauen cinc milions en inversions per àrees industrials

La Junta Directiva de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), encapçalada pel seu president, Javier Cabedo, s’ha reunit en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfarrasí, assistint també l’alcalde, Federico Vidal.

En l’acte es va adonar que el “treball intens que fins hui ha dut a terme COEVAL ha possibilitat l’arribada d’inversions per import superior als 5 milions d’euros de la Generalitat Valenciana, sol·licitades pels Ajuntaments de la Comarca per a la millora de les àrees industrials en els seus municipis”, van indicar.

El President de COEVAL en la seua presa de possessió en 2017, va avançar que un dels objectius del seu mandat anava a ser comarcalizar COEVAL, i prova d’això ha sigut la celebració de reunions de la Junta Directiva de COEVAL en les poblacions de L’Olleria, Agullent i aquesta última a Alfarrasí.

Igualment per part de COEVAL es té intenció de dur a terme activitats de promoció econòmica en els diferents municipis de la comarca comptant amb la col·laboració i implicació dels ajuntaments.

Després de les paraules d’agraïment del president de COEVAL a l’Ajuntament i a l’alcalde per facilitar la celebració de la Junta Directiva a Alfarrasí, va prendre la paraula Federico Vidal, qui va destacar la importància que COEVAL, Associació Empresarial que representa a les empreses de la Vall d’Albaida, es reunisca a Alfarrasí, la qual cosa va agrair en nom de l’Ajuntament i de les importants empreses situades en el municipi.

La Junta Directiva va servir per a donar a conéixer la intensa activitat que duu a terme COEVAL i que farà possible la posada en marxa d’activitats formatives per a les empreses de la comarca de la Vall d’Albaida en matèries importants per a la professionalització i millora contínua d’aquestes: Lligen Manufactoring i Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Igualment es va donar suport de forma unànime per la Junta Directiva seguir amb el treball que COEVAL està duent a terme de forma intensa per a millorar les àrees industrials de la comarca de la Vall d’Albaida. El treball intens que fins hui ha dut a terme COEVAL ha possibilitat l’arribada d’inversions per import superior als 5 milions d’euros de la Generalitat Valenciana, sol·licitades pels Ajuntaments de la Comarca per a la millora de les àrees industrials en els seus municipis.