Els clubs esportius d’Alzira reben 64.000 euros en subvencions

Estan destinades al funcionament i manteniment general així com a les competicions al voltant de la Festivitat de Sant Bernat

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, ha atorgat un total de 64.000 euros en subvencions a l’esport local per a l’any 2022, de les quals es beneficiaran els clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat. Es tracta concretament de la modalitat A i modalitat C.

La primera de les modalitats és la destinada per als programes anuals de funcionament i manteniment general d’entitats. Concretament s’han destinat 60.000 euros que es beneficiaran els clubs d’Escacs, C.A. La Rabosa, Handbol, Rugbi, Nou Bàsquet, Futbol Sala, Nou Vòlei, Halterofília, U.D. Alzira, Ciutat d’Alzira, DeportivoLeo, Tenis Taula, Tenis, Pilota Valenciana, Crespo Runners i Taekwondo Fènix Xim-Jo.

Per altra banda, la modalitat C, destinada a les competicions i esdeveniments esportius organitzats amb motiu i entorn de les festes patronals de Sant Bernat, s’han atorgat un total de 4.000 euros dels quals es beneficiaran els clubs de Pilota Valenciana, Petanca, Nou Bàsquet, Futbol Sala, Gimnàstica Rítmica, Escacs i Halterofília. Estos clubs realitzaran al llarg del mes de juliol exhibicions, tornejos, trofeus i competicions.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha destacat que Fernando Pascual, regidor d’Esports, manifesta que “amb estes subvencions es fomenta la pràctica de l’esport al mateix temps que facilitem la tasca i el treball als clubs i als esportistes alzirenys. Des de l’equip de govern seguirem potenciant l’esport, ajudant i escoltant a tots els clubs”.