Els cabuts anuncien l’arribada de les festes de Vilallonga

Els cinc cabuts van ser presentats el 9 d’Octubre i responen a una iniciativa de l’equip de govern per recuperar una tradició

Ahir de vesprada els cinc nou cabuts de Vilallonga van recórrer els centres educatius de la localitat per traure a l’alumnat de les classes i convidar-los a gaudir de les festes. Ja de vesprada, en el dia de la Vespra, va tenir lloc la tradicional ofrena a la Mare de Déu de la Font. Després d’un sopar popular per als festers, va tancar la nit un correfocs pels carrers de la localitat i una serenata a càrrec de la Rondalla.

Els nous Cabeçudos

Els cinc cabuts van ser presentats el 9 d’Octubre i responen a una iniciativa de l’equip de govern per recuperar una tradició. Els cinc cabuts que van debutar ahir son: El patilles, el Robert Michum, la xapa, el celles i la cantaora i han estat elaborats pels germans Alex i Frederic Romaguera Morant, escultor i escenògraf-pintor. La indumentària que acompanyarà als Cabuts, és obra de les mans de les dues jóvens dones, de Costurarte que són Tania e Irina.

Podeu consultar la programació completa de les festes ->PROGRAMA FESTES 2022 en baixa