El sector V de la platja d’Oliva tindrà una nova zona de jocs infantils

El pressupost per a aquesta obra és de 77.265’19€ i el temps d’execució previst és de tres mesos

 

La Regidoria de Parcs i Jardins d’Oliva que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell ha projectat un nou parc infantil al Sector V de la platja. Concretament entre el carrers de la Vela i de la Marina, s’ha previst la dotació d’una àmplia zona de jocs i la instal·lació d’una pèrgola per a fer més ampla la zona d’ombra i alhora una zona més resguardada però a l’aire lliure.

L’actuació inclou la col·locació, tal i com estipula la normativa vigent, d’una sèrie de jocs infantils ancorats sobre una solera de formigó armat. A continuació, es col·locarà un paviment de cautxú, format per una primera capa més gruixuda, d’uns 2 a 6 cm de grossària i que estarà en contacte amb la solera a base també de cautxú per a quedar rematat amb una altra capa més fina d’1 cm de grossària amb cautxú encapsulat a color que deixarà un acabat estètic en la zona de jocs.

Pel que fa als materials que van a utilitzar-se, es busca, la sobrietat combinada amb la robustesa necessària per a un parc de jocs per a xiquets on predomina la fusta per als elements de joc, i el cautxú per als paviments. Tant la terra natural pròpia del parc i la vegetació autòctona així com tot l’arbratge existent es conservaran.

Actuacions en tots els barris

Aquesta realitat, la podran disfrutar els veïns i veïnes i els ciutadans que així ho desitgen en breu ja que en la jornada d’ahir, dimecres 30 de març, l’Ajuntament d’Oliva representat per la vicealcaldessa, Ana Morell, com a cap de l’àrea responsable de Parcs i Jardins del municipi va firmar el document que dóna inici a l’execució de l’obra, l’acta de replanteig.

La edil de Parcs i Jardins, Ana Morell, ha destacat que “aquesta obra és la continuació de la línia de treball que ens vam marcar al principi de la legislatura d’actuar en tots i cadascun dels barris de la nostra ciutat i a la platja, concretament en aquest sector V, ens han fet arribar la necessitat de creació d’espais com aquest: de jocs infantils i familiars respectant l’ombratge per a gaudir-los tot l’any”, ha indicat Morell en l’acte protocolari de la firma de l’acta de replanteig.