El Real de Gandia ofereix beques a deu joves per formar-se en gestió municipal

Els becats treballaran en el Consistori segons necessitat del servei i atés el perfil professional dels aspirants

Deu joves estudiants del Real de Gandia, a través del programa “El Real Et Beca”, podran treballar aquest estiu en les diferents àrees o departaments municipals. Aquestes beques es destinen a estudiants de grau o postgrau i de cicles de formació professional superior.

En els pròxims dies es publicaran les bases en la web municipal, els becats treballaran en el Consistori segons necessitat del servei i atés el perfil professional dels aspirants. Les beques s’adjudiquen mitjançant concurrència competitiva i cadascuna d’elles està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals a abonar en períodes vençuts.

“És un programa finançat amb recursos propis per a invertir en el talent dels nostres joves, que necessiten una oportunitat per a aprendre i treballar, perquè tot el seu treball en aquests mesos recaurà en benefici del nostre municipi”, ha indicat l’alcalde Gustavo Mascarell.

Aquesta iniciativa farà possible que 10 joves puguen realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost “i així poder gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu municipi”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Miriam Bañuls.