El Real de Gandia obri el període de matrícula per als cursos de la Universitat Popular

Els cursos començaran el proper dia 1 d’octubre i les preinscripcions poden realitzar-se fins el 25 de setembre cridant per telèfon

 

Amb el lema ‘Educar és un art, és una cosa difícil d’explicar, però fàcil d’Entendre» l’Ajuntament de Real de Gandia ha posat en marxa la quarta edició de La Universitat Popular de Real de Gandia.

Aquest curs 2020/2021 ofereix diferents cursos, classes i tallers com: valencià i anglès, taller de memòria i noves tecnologies, pilates, ioga, zumba, pàdel, balls de saló, contacontes, cinefòrum i diverses activitats infantils i per a adults mensuals.

Els cursos començaran el proper dia 1 d’octubre i les preinscripcions poden realitzar-se fins el 25 de setembre cridant per telèfon (962.965.872) a les oficines de l’Ajuntament del Real de Gandia. L’alcalde de la localitat de Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha destacat que l’objectiu és posar l’educació i la cultura a el servei de Real «perquè totes i tots puguem tenir accés a tots els cursos en igualtat de condicions ».

«És una aposta decidida de l’equip de govern amb una important inversió municipal que, amb molt d’esforç i moltíssima il·lusió, fem que els veïns i veïnes de Real de Gandia i de la Safor puguen tenir el màxim de recursos dins del nostre municipi, i més en aquesta situació extraordinària que estem passant, on va primar la seguretat i seguir les recomanacions i consells de les autoritats sanitàries ».