El Real de Gandia convoca la IV Mostra de Teatre Dimas Cucart

El jurat escollirà a tres companyies que participaran en la IV Edició de la Mostra el 22 i 29 d’octubre i 5 el de novembre

 

L’Ajuntament del Real de Gandia ha publicat les bases per a la participació en la IV Mostra de Teatre Dimas Cucart. La mostra té com a objectiu promoure la creació escènica i oferir una programació cultural al municipi. La convocatòria està oberta, igual que en edicions anteriors, a la participació de col·lectius, grups i associacions que tinguen un projecte teatral. Per a participar, les associacions i entitats sol·licitants hauran de presentar un escrit a l’Ajuntament indicant que estan disposades a participar en la IV Edició de la Mostra, per al que aportaran la documentació que poden trobar en la web municipal elrealdegandia.es fins el 5 de juliol.

Enguany, cada grup participant rebrà una ajuda màxima de 600€ de l’Ajuntament que  compta amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

La IV edició se celebrarà a la tardor de 2021 i les representacions tindran lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí. Els dies i hores de representació seran inicialment els divendres 22 i 29 d’octubre i 5 de novembre a les 20.30h. Aquests horaris inicials podran estar subjectes a modificacions. Les representacions estaran condicionades a les mesures sanitàries preventives enfront del coronavirus que obliguen a mantenir distanciament social.