“El Pla d’Inversions de la Diputació 2020 posarà solució a demandes històriques del nostre municipi”

Parlem amb Doningo Garcia, alcalde de Vilallonga, sobre els importants projectes que podrà desenvolupar el municipi amb el Pla d’Inversions de la Diputació de València

 

La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Villallonga un total de 540.425 euros a través del Pla d’Inversions per al bienni 2020-2021. La localitat saforenca té previst desenvolupar set projectes amb estes ajudes.

L’alcalde de la localitat, Domingo, ha valorat molt positivament esta important subvenció de la institució provincial ja que amb estes inversions, a més de millorar l’entorn urbà, es podrà donar resposta a reivindicacions històriques del municipi que milloraran el seu dia a dia.

Un dels projectes més importants és el de la multipista esportiva en el Poliesportiu que suposarà una inversió de més de 287.00 €. Així, com ha explicat l’alcalde “amb esta ajuda desenvoluparem una primera fase que es farà entre el camp de futbol i la piscina municipal, però tenim previst executar una una segona fase per a fer-la coberta”.

Domingo García també ha volgut destacar la importància que tindrà per al municipi la dotació de material per a l’alberg, per al que van a destinar-se prop de 28.000€, “l’alberg era una proposta que es va iniciar per augmentar l’oferta turística i sols li faltava dotar-lo dels elements necessaris perquè poguera posar-se en marxa i fer que Vilallonga tinga un atractiu més per vindre a visitar-nos”.

Demandes veïnals

A més, amb el Pla d’Inversions de la Diputació, l’Ajuntament de Vilallonga, podrà solucionar-se dos demandes de la ciutadania, com el reasfaltat del camí Tancades (40.687 ) “un camí que porta anys demanat el veïnat que s’arregle pel mal estat en què es troba” i la finalització del pàrquing de Cais (60.597€)” un pàrquing on també es ve demanant per part del barri, que s’acabe la segona i última fase”, ha explicat l’alcalde.

Completen les inversions a realitzar el canvi de fanals en el peatonal per millorar l’eficència energètica del municipi (55.142 €), l’ampliació de la vorera del camí de l’Estació (59.107€) i la redacció del Pla d’Actuació Municipal (10.243€).