Home Actualitat El Nadal arriba a Albaida

El Nadal arriba a Albaida

El Nadal arriba a Albaida

Per primera vegada la ciutat comptarà amb una fira de Nadal amb més de 30 paradetes i
activitats programades com tallers, animació de carrers, food truck i una encesa de les llums amb presència de les Reines i representants de les diferents festes locals. Compta amb la implicació del Mercat Municipal, ACISA i el teixit associatiu d’Albaida. Des de les 11 h fins a les 20 h de demà 6 de desembre es desenvoluparan les activitats.

Albaida es prepara per a rebre demà la Porta del Nadal, una fira que busca posicionar la ciutat com un pol de comerç tradicional i ser l’excusa perfecta per a gaudir d’uns dels racons més bonics de les comarques centrals. Per això s’ha preparat una extensa programació des de les 11 h amb la inauguració del Diorama i la il·luminació del Mercat. Durant tot el dia hi haurà, a més, tallers programats com el de construcció d’elements per al Betlem, el d’elaboració de titelles i el de centres de Nadal.

Entre els majors atractius està per una banda comptar amb activitats i productes pensats per a les criatures de casa com poden ser pintacares, globoflèxia, jocs tradicionals de fusta o un furgó de menjar que farà gofres amb formes i decoració nadalenca, entre altres menjars. I per altra banda buscar productes arrelats a la zona com els ciris i altres que tindran paradeta a la Fira. I pensant en les xarxes socials, i el seu potencial multiplicador del missatge, s’ha dissenyat un espai per a fer-se fotos, que a més comptarà amb
fotoreclam amb un professional per a traure les millors imatges. Però, a més a
més tindrà electrodomèstics, vins, sabons, menjar, moda, plantes, decoració
de nadal, herbolari i molt més.

Amb l’arranc de la Fira s’enceta el I Concurs de Fotografia El Nadal a Albaida, les bases s’hi troben al web de l’Ajuntament, i on es repartirà fins a 350 € en premis. Aquest concurs està organitzat per l’associació fotogràfica ciutat d&’Albaida i ACISA, essent promotor l’Ajuntament d'Albaida amb l’esperit de difondre la riquesa i vivència del Nadal a la ciutat.

Per anar posant punt final a la jornada a les 19.00 h s’encendran les llums de
Nadal a la Plaça Major amb presència de les Reines d’Albaida i representants
de les Festes locals i es convida a tothom a viure el moment.