El govern de Gandia millora la plaça El·líptica amb fons procedents dels pressupostos participatius

Algunes de les millores de la plaça han sigut l’enllumenament, els passos de vianants, el tancament perimetral i la zona de jocs infantils

 

Dissabte 29 de gener la plaça El·líptica acollirà una varietat de jocs infantils d’11 h a 14 hores per a inaugurar la remodelació d’aquest espai gràcies a la votació dels pressupostos participatius de 2021. «La millora demostra que la participació a Gandia és efectiva i que els pressupostos participatius milloren espais importants de la nostra ciutat», ha destacat Nahuel González, regidor de Participació Ciutadana.

Per la seua banda, el president de la Junta de Districte de Plaça El·líptica – República Argentina, Salvador Gregori, ha destacat algunes de les remodelacions que s’han realitzat a la plaça: «La millora d’enllumenament i dels passos de vianants; el tancament perimetral; i la renovada zona de jocs infantils han donat un altre aspecte a eixe punt d’encontre tan vertebrador del barri». Així mateix, ha convidat a veïns i veïnes a l’esdeveniment de dissabte: «Animem a tots els veïns a vindre a les 11h i a disfrutar de totes les sorpreses que tenim preparades».