El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres del col·legi Carrasquer

Si es compleixen els termini està previst que el curs 2022-2023 ja puga iniciar-se en les noves instal·lacions

 

El director general d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Víctor García, ha visitat les obres del col·legi Carrasquer per a comprovar el seu estat i la consecució dels terminis previstos. Acompanyat per l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea; el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez; el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco; i una gran representació de la corporació municipal; tècnics de l’Ajuntament i la Conselleria; la directora del col·legi i la presidenta de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA); el director general ha pogut conéixer in situ l’estat d’unes obres ambicioses molt reivindicades i esperades, que seran una realitat en poc temps.

“Esta visita s’engloba dins de la planificació d’obres del Pla Edificant, en el qual col·laboren tant l’Ajuntament, qui s’encarrega de realitzar les contractacions, com la Conselleria, la responsable de l’obra i d’abonar els costos. Venim, per tant, a comprovar el ritme dels treballs en el temps d’execució establit, uns treballs molt importants que suposen una inversió de més de 4 milions d’euros d’obra delegada”, ha assenyalat el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, qui ha afirmat també que els temps d’execució s’estan complint, malgrat la situació de pandèmia que ha pogut influir, en uns certs moments de l’actuació, quant a subministraments, preus, etc. També ha mostrat la seua satisfacció per poder posar fi a tants anys de reivindicació amb este nou col·legi “gràcies a un treball conjunt entre administracions”. Respecte als terminis de finalització de les obres, previstos per a l’estiu de 2022, García ha mostrat la seua cautela a causa de molts condicionants que podrien afectar els temps, però també la seua confiança, ja que avancen a bon ritme.

 

Una reivindicació històrica

Per la seua part, el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, ha mostrat també la seua satisfacció per l’estat de les obres, “des de l’Ajuntament, ja vam realitzar una visita este estiu i vam poder comprovar que, malgrat alguns contratemps inicials, especialment pel tema de la pandèmia, s’havia aconseguit recuperar temps i avançar. Confiem que el curs 2022-23 ja puga iniciar-se ací o esperar al següent període vacacional per a realitzar el trasllat de tota la infraestructura, el cost del qual és sufragat per l’Ajuntament de Sueca”. El regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, ha explicat que “en el nou centre que s’està construint, hem apostat per un edifici molt complet i accessible concorde al segle que vivim, totalment dissenyat per a cobrir totes les necessitats de l’alumnat”.

La presidenta de l’AMPA, Isabel Serrano, ha mostrat també la seua satisfacció pel resultat dels treballs “tota la comunitat educativa estem molt contents ja que, per fi, veiem una evolució i que s’estan complint els terminis que ens van donar, després de 20 anys de reivindicacions”. En el mateix sentit s’ha expressat la directora del col·legi, Inma Sánchez, qui ha assenyalat les “ànsies” per poder gaudir de les noves instal·lacions.