El Conservatori d’Oliva presenta la I Setmana Musical de Nadal

Amb el tradicional concert de Nadal Tubes i un altre solidari: «Veus per Benín»

A Oliva, el Conservatori Professional de Música Josep Climent, ha preparat per a aquesta setmana que ve, tota una programació de concerts i actuacions.

En aquesta presentació s’ha parlat dels concerts que obriran la pròxima I Setmana Musical del Conservatori: el ja tradicional Nadal Tubes que va per la seua 16a edició i que s’ha convertit en un referent per a músics de tota la comarca i per a molts municipis del nostre entorn. L’alumnat de tuba i bombardí, així com l’alumnat del cor, oferiran un recital de temes nadalencs al Parc de l’Estació, dilluns 19, a partir de les 18 hores.

El concert solidari, que tindrà lloc al Centre Polivalent, el dimarts 20 de desembre, a les 19 hores, comptarà amb la col·laboració de l’ONGD Juntos por la Vida. Aquesta actuació serà a càrrec del Cor d’Ensenyaments Elementals i Professionals del Conservatori Josep Climent, i un cor africà, dirigits per la professora, Imma Mateu.

Aquest concert solidari tindrà una entrada que des de hui ja es pot adquirir, per 8 €, a la Casa de Cultura, situada al carrer Major número 12, d’Oliva, o el mateix dia del concert al Centre Polivalent. Tot el que es recapte estarà destinat a la col·laboració amb l’ONGD Juntos por la Vida.