Dos joves ferits en col·lidir el seu cotxe i un tren a Cullera

Els dos ferits, són cosins, veïns de Cullera i venien de l’entrenament de futbol.

 

Dos joves de 22 anys han resultat ferits aquest dimecres després de ser atropellats per un tren de Rodalia quan travessaven les vies en el seu cotxe per un pas a nivell a l’altura de La Partideta, en el municipi de Cullera.

Després del sinistre el CICU va rebre un avís que alertava d’un accident entre un tren i un cotxe i va mobilitzar fins al lloc a una unitat del SAMU i un SVB. També es van desplaçar dues dotacions del Consorci de Bombers de València.

Els dos ferits, són cosins, veïns de Cullera i venien de l’entrenament de futbol. Els serveis mèdics els van assistir després del successos ja que un presentava politraumatisme, i l’altre, ferides en els ulls. Tots dos van ser traslladats a l’Hospital La Ribera, on ja han sigut donats d’alta. Els passatgers del tren, que cobria la ruta València-Gandia, en la línia C-1, no van patir danys.

Després del succés, la circulació ferroviària va quedar interrompuda entre les estacions de Cullera i Tavernes, i Renfe es va establir un pla alternatiu de transport per carretera