Dimecres obrirà el nou pàrquing de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Compta amb un total de 177 places i ha suposat una inversió per part municipal de més de 190.000 euros

Aquest dimecres 25 de gener està prevista l’obertura del nou pàrquing del Lluís Alcanyís, ubicat en la part darrera de l’hospital, i destinat tant a personal laboral com a les persones usuàries.

Aquest nou aparcament, finançat amb 190.515 euros per l’Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració de la Diputació de València, compta amb un total de 177 places (sent sis d’elles reservades a persones amb mobilitat reduïda). Es connectarà amb l’aparcament existent però comptarà també amb entrada i eixida directa des del vial que dóna accés a la carretera, per tal de millorar la seguretat.

Es tracta d’una petició llargament demandada tant per les persones usuàries com pels treballadors i treballadores de l’hospital, ja que les places existents no eren suficients per al volum de gent que visita diàriament el Lluís Alcanyís.

Des del Departament de Salut col·locaran una senyalítica per tal de reduir el tràfic rodat per l’interior del recinte hospitalari, recomanant l’entrada i l’eixida a aquest nou aparcament directament des de la carretera CV-41. Una vegada s’estacione el vehicle, el vianant podrà accedir a l’hospital a través de la zona habilitada, davant de la porta principal de la zona industrial, evitant així haver de creuar la carretera.