Home Actualitat Detingut per atracar un banc a Gandia

Detingut per atracar un banc a Gandia

L’ara arrestat havia acudit amb anterioritat a l’entitat bancària a sol·licitar a compte el cobrament del seu subsidi

Agents de la Policia Nacional van detindre dijous 21 de febrer a la vesprada a Gandia a un home de 62 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, després d’intimidar a una empleada d’una entitat bancària amb una arma de foc i apoderar-se de 900 euros. L’ara arrestat havia acudit al banc amb anterioritat al succés a sol·licitar el cobrament per endavant del seu subsidi.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en una entitat bancària de Gandia s’havia produït un atracament amb una arma de foc per part d’un home que ocultava el seu rostre.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que l’autor ocultant la seua cara amb una braga de coll i la caputxa de l’abric va intimidar amb una arma de foc a una empleada que es trobava atenent un client, que després de mostrar-li l’arma li va exigir diners, aconseguint que li entregara 900 euros, per a a continuació marxar-se del
lloc.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i en menys de set hores va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. En el moment de l’arrest portava 550 €.

El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial. L’arrestat complia condemna per dos atracaments a establiments i es trobava en llibertat per suspensió de la condemna per una greu malaltia.