Desmantellada una plantació de Marihuana a Gandia

A Gandia s’ha desmantellat un cultiu de marihuana amb 68 plantes, on han sigut detinguts dos homes, pare i fill

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de marihuana i han detingut a quatre persones com a presumptes responsables d’un delicte de tràfic de drogues a Gandia i Torrent (València). A Gandia s’ha desmantellat un cultiu de 68 plantes, on s’ha detingut a dos homes, pare i fill, de 62 i 23 anys, d’origen espanyol, dedicats a la distribució d’aquesta substància a petita escala des d’un habitatge. D’altra banda, en col·laboració amb la Policia Local de Torrent, s’ha detingut a una parella, un home i una dona, de 60 i 40 anys, d’origen espanyol, a bord d’un vehicle de lloguer després de localitzar de 350 grams de cocaïna i 12.000 euros en efectiu que es trobaven ocults en un doble fons d’una maleta i en el seu habitatge durant el registre posterior.

 

Dispositiu a Gandia

 

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia, es van iniciar després de tenir coneixement de la possible existència d’un habitatge des d’on s’estaria distribuint marihuana a petita escala.

Després de diverses perquisicions els agents van constatar que nombroses persones es dirigien a l’immoble per a adquirir diferents quantitats de marihuana, aconseguint identificar al seu propietari. Posteriorment es va esbrinar que el pare de l’investigat disposava d’una casa rural en una urbanització d’una altra localitat valenciana, dirigint-se els agents al lloc on van localitzar grans plantes de marihuana en la parcel·la, fet que els va permetre conèixer que el pare s’encarregaria de les labors de cultiu i manteniment de la plantació.

Per tals fets, es va establir un dispositiu policial que va culminar recentment amb la detenció dels presumptes autors, pare i fill, duent a terme els posteriors registres en tots dos domicilis, intervenint-se un total de 68 plantes de marihuana, quasi set quilograms de cabdells, una màquina trituradora de plantes i un rifle d’aire comprimit.

Tots dos detinguts han passat a la disposició de l’autoritat judicial com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Una altra operació contra la droga a Torrent

Les investigacions van arrancar per part de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent, gràcies a la intervenció de la Policia Local d’aquesta localitat, en la qual van interceptar a una parella a bord d’un vehicle llogat després de donar el conductor positiu als test d’alcoholèmia i drogues. Per tals fets, es va procedir a la requisa de les seues pertinences, trobant-li més de dos grams de cocaïna. A més van localitzar a l’interior d’una maleta que portaven en el maleter, dos embolcalls amb quasi 26 grams de cocaïna cadascun. Durant el registre de les pertinences de la dona, van trobar 1.300 euros en efectiu a l’interior de la seua bossa. Prosseguint amb la requisa, els agents van trobar en un doble fons de la maleta quasi 11.000 euros i 256 grams de la mateixa substància estupefaent.

Per tot això, aquesta parella va ser detinguda, sent traslladada a dependències de la Policia Nacional de Torrent qui es va fer càrrec de les investigacions. Després de localitzar els domicilis dels presumptes autors, situats a Torrent i en un altre municipi valencià, es van realitzar sengles registres, intervenint-se una pistola de **balines, més de 24 grams de cocaïna amagats en un llum del rebedor, així com una bàscula de precisió.

Els detinguts, han passat a disposició judicial com a presumptes responsables d’un delicte de tràfic de drogues, decretant-se l’ingrés a la presó de l’home.