David Segarra  mostra la seua vessant més solidària a Madrid

Participen més de cent artistes que venen les seues obres amb finalitat solidària

L’artista de Xàbia David Segarra, conegut per la seua faceta multidisciplinària, fa un nou pas en un carrera i mostra la seua vessant mes compromesa amb la societat en participar des d’aquest divendres 24 de febrer en una exposició a Madrid, on l’obra que cedeix serà venuda i la seua recaptació destinada a fins solidaris. Els diners recaptats es lliuraran a Associació Veïnal de Canillejas – Aula de la dona, que treballa per la integració social dels veïns, lluita pels seus drets i treballa per la integració de la dona.

Segarra és més que conegut a la Marina Alta, tota la província d’Alacant i altres punts d’Espanya, per haver desenvolupat projectes integrals de decoració, reformes i elaborar obres d’art que exporta des del seu taller a Gata de Gorgos a tothom. A més ha participat en exposicions individuals i col·lectives per tota Europa i en diferents iniciatives impulsades a Espanya.

Segarra estarà present des d’aquest divendres en l’exposició La Indomable, en clara referència a  Paulina Bonaparte, que era coneguda amb aqueix sobrenom. En la mostra participen més de cent artistes i es pot visitar al carrer Alfonso Gómez, 11; 2A, de la capital.

Artista multidisciplinar i solidari

L’artista de Xàbia no sols és conegut per la seua labor creadora i la gestió integral de reforma d’espais i habitatges: a més, durant 2022 va fer dos passos de gegant en la seua carrera. Un d’ells va ser la concepció i disseny de l’Hotel Maison Marineta, al juny, un establiment edificat al carrer Campos de Dénia amb un estil Art Déco, que en pocs mesos s’ha convertit en una de les referències de la ciutat, en mirar directament a la mar i ser un dels espais més fotografiat i que més apareix en xarxes socials des de la seua obertura.

A més, al poc temps va obrir el seu propi local de decoració Xàbia, La Luciole, situat en ple cor de la població, al carrer Príncep d’Astúries i on s’ha convertit en referent en oferir material artesanal de proximitat, des de ceràmica a objectes de decoració.

La data de l’exposició no és casual, atès que aquests dies s’està celebrant a Madrid la Fira Internacional d’Art de Madrid (ARCo), per la qual cosa la ciutat està vivint una vertadera bullícia d’artistes i creadors de tot el món, que acudeixen per a mostrar les noves tendències i feia on s’encaminen els seus projectes.

Les obres que s’exposen en la mostra La Indomable eixiran totes a la venda per un preu de 300 euros i la recaptació és totalment solidària. Els fons recaptats erán destinats a l’Associació Veïnal de Canillejas – Aula de la dona. Aquest col·lectiu és una associació sense anime de lucre fundada l’any 1970. L’entitat pretén fomentar i promoure la participació dels ciutadans en la vida pública, potenciar el benestar social i millorar la qualitat de vida urbana, així com
defensar els interessos generals dels veïns i veïnes en la seua qualitat d’usuaris i destinataris finals de l’activitat urbanística, mediambiental, cultural, esportiva, educativa, sanitària, habitatge, social, econòmica. A més, i entre molts altres objectius, es persegueix col·laborar en la supressió de totes les desigualtats existents quant al gènere i secundar totes les activitats encaminades al desenvolupament dels camps específics de la dona.