«Cultura a la fresca» se suma a la campanya de Cáritas

Les persones assistents podran portar un quilo de menjar a benefici de Cáritas abans de les representacions teatrals

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha decidit sumar-se a la campanya de Cáritas per a la recollida d’aliments i productes d’higiene a través del cicle «Cultura a la fresca». Així, els assistents podran portar un quilo de menjar a benefici de Cáritas abans de les representacions teatrals «La Ventafocs i les perdius escabetxades» i «Estimada Anuchika», que se celebraran el 20 i 27 de juny respectivament al pati del CEIP Valldigna, a les 20:30 h.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha explicat que «amb esta iniciativa pretenem no sols donar un impuls a la cultura, sinó també ajudar a les persones més desfavorides». Donet recalca que «després de l’èxit aconseguit amb el concert de Marc Ferrando, esperem que estes setmanes se sume més gent i col·labore de manera altruista».

Per la seua banda, Conxa Mansanet, representant de Cáritas a Simat, ha agraït la solidaritat de l’Ajuntament, ja que «degut a l’estat d’alarma, ens hem trobat amb pocs recursos». Durant este any, des de Cáritas han estat ajudant a quatre famílies, a les quals han proporcionat aliments de primera necessitat, productes d’higiene i de neteja de la llar. Durant el confinament, a més, han assistit a dos famílies més.