Cullera exhibeix la seua excel·lent gastronomia davant les agències de viatge

La localitat ha participat en Madrid amb el Club de Producto Artesanos del Arroz en una trobada organitzada per Saborea España

Cullera continua expandint el seu nom i prestigi com a destinació turística de primer nivell en l’àmbit nacional i internacional. En aquesta ocasió, la localitat ha participat aquest dijous en Madrid en un workshop de turisme gastronòmic, organitzat per Saborea Espanya, xarxa gastronòmica de la Cullera és membre, i la Confederació Espanyola de Agències de Viatge (CEAV).

Durant la jornada, Cullera ha mostrat el seu bon fer gastronòmic de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz cuinant un arròs a banda i una paella de secret ibèric amb bolets de temporada.

Nova temporada de promoció turística

Cullera ja està immersa en una nova temporada de promoció turística amb l’assistència a fires i esdeveniments de caràcter tant nacional com internacional.

El passat cap de setmana la localitat va estar present en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, la fira encarregada d’obrir el calendari promocional.

Les persones que van assistir a la mostra van gaudir d’un espectacular showcooking i degustació per part del Club de Producto Artesanos del Arroz a càrrec de l’Ulisses Piga Restaurant, que va cuinar un magnífic arròs allipebrat.
El pròxim mes de novembre Cullera assistirà a dos de les fires més importants del sector, per una banda a la Worl Travel Market de Londres, i per altra, a la IBTM de Barcelona.