Cullera acull una jornada transversal sobre l’assetjament sexual de segon ordre

L’Ajuntament, la Policia Local, l’Escolaica, famílies, professorat i psicòlegs s’alien per aprofundir en la necessitat de protegir a les persones que donen suport a les víctimes de violència masclista

Protegir a qui protegeix s’ensenya des dels 0 anys, perquè les persones valentes que es posen del costat de les víctimes de violència masclista tenen dret al suport. Eixe és el tema a debat en el que s’aprofunditzarà en l’Espai de Diàleg de la Comunitat d’Aprenentatge l’Escolaica el pròxim dimecres 5 de maig.

Una tertúlia feminista dialògica per posar de relleu la superació de l’Assetjament Sexual de Segon Ordre des de les primeres edats fins la vida adulta on participaran, junt amb l’Escolaica, famílies, professorat i monitors, l’Ajuntament de Cullera amb les regidories d’Igualtat i d’Educació, amb la Policia Local i amb el gabinet psicològic municipal.

Cal detallar que l’Assetjament Sexual de Segon Ordre és la violència física o psicològica, les represàlies, les humiliacions i la persecució exercida contra les persones que donen suport a les víctimes de violència masclista i trenquen eixe silenci.

És per això que esta jornada s’aborda de forma integral i comunitària i té entre els seus fonaments “protegir a qui protegeix”, perquè és la única forma de que les persones no tinguen por de donar suport a les víctimes i solidaritzar-se amb elles.

Qualsevol persona interessada en participar pot fer-ho enviant un email al correu del centre (46003381@gva.es) o a la Regidoria d’Igualtat (igualtat@cullera.es).