Consum obrirà de 10 a 20 hores i limita les unitats per cada client

Demana als clients que vaja a comprar un dels membres de cada família en solitari

La cooperativa Consum ha anunciat en les seues xarxes socials que a partir de dilluns 16 de març obrirà els seus establiment de 10 a 20 hores, de tal forma que aquest horari permetrà als treballadors poder completar de forma adequada la reposició de tots els productes de la botiga.

A més, la cooperativa valenciana ha anunciat que a partir d’aqueix dia, cada persona només podrà adquirir sis unitats del mateix producte i per dia.

Recomanacions de la cadena

Així mateix, Consum recomana que acudisca a cada botiga un membre de cada família, evitant que siguen persones de col·lectius de risc, que s’evite el contacte físic i que es prioritze el pagament mitjançant alternatives sense contacte, com el que ofereixen les targetes contactless, mòbils i rellotges intel·ligents.

Aquestes mesures pretenen previndre el coronavirus i garantir el subministrament entre les quals es troba la limitació de l’aforament de cada botiga, en col·laboració amb l’administració i en els casos en els quals siga necessari, i la fixació d’un límit de compra de sis unitats d’un mateixa referència de producte i dia.