Compte enrere per a la Cursa de la Dona 2022 a Vilallonga.

Per cada inscripció de 3 € les participants rebran una samarreta tècnica i tots els diners recaptats es destinarà íntegrament per a l’associació contra el Càncer

 

La Cursa de la Dona, que tornarà als carrers Villalonga després que les edicions de 2020 i 2021 hagueren de ser suspeses per la pandèmia. La carrera, organitzada per la regidoria d’Esports i amb la col·laboració del G.E. Els LLops, se celebrarà diumenge que ve, 08 de maig. A l’Ajuntament i acompanyat per l’Alcalde Román Garrigós la Regidor d’Esports, Eva Garrigós, va presentar este dimarts la samarreta tècnica, el circuit i el projecte solidari, de la Cursa de la Dona 2022.

En relació a aquesta col·laboració, la regidor Eva Garrigós va elogiar que el club torne a col·laborar amb “aquesta carrera tan carregada de simbolisme, amb tanta il·lusió» i va aplaudir “ l’esforç de voler consolidar aquesta esdeveniment en el nostre calendari esportiu». Al mateix temps l’alcalde Román Garrigós, va destacar que la “La Cursa promociona l’esport femení però sobretot porta implícits els valors de la igualtat, la inclusió, el respecte i la tolerància. I és la forma visible que tenen les dones de cridar forta que mereixen el seu espai, el seu temps, i les seues oportunitats”.

Carrera no competitiva

És una carrera solidària, no competitiva, però si participativa, on totes aquelles dones majors i joves gaudiran d’un circuit nou, en sòl urbà, amb un recorregut d’al voltant de 5 km pels carrers del nostre poble.

Per cada inscripció de 3 €, les participants rebran una samarreta tècnica per a gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i tots els diners recaptats es destinarà íntegrament per a l’associació contra el Càncer, on l’associació de les mestresses de casa seran les encarregades del lliurament d’aquesta aportació com fan durant tots aquests anys.

El G.E. Els Llops seran els encarregats de fer lliurament de les samarretes de la Cursa el divendres, 06 de maig en horari de 10.00 a 12.00 h i de 17.00 a 19.**30h a la Casa de Cultura i totes aquelles participants que no puguen arreplegar les seues samarretes el divendres tindran l’oportunitat d’arreplegar-les el mateix dia, diumenge 08 de maig abans de l’inici de la Cursa.

L’eixida serà en la Plaça de Vicent Estevan ( enfront de Casa de Cultura ) a les 09.00 h del matí i la meta serà en el mateix espai. Les inscripcions segueixen obertes fins el pròxim dia 02 de Maig.