Comença l’edició del Potries Music Fest més musical

Tal i com apunten des de l’organització esta cinquena edició compta amb més activitats, més concerts i més música que mai

De l’11 al 14 d’agost torna a Potries una de les cites culturals més esperades de l’estiu: el Potries Music Fest. De Toti Soler i Mireia Vives a Spanish Brass, continuant amb La Maria, passant per la música del virtuós veneçolà Leo Rondón i el taller musical per a xiquetes i xiquets de Las Libelu. Són només alguns dels plats forts dels que podrem gaudir en aquesta edició, la més ambiciosa fins ara. A més, comptarem amb altres activitats paral·leles, com un taller de ceràmica i la ruta de l’aigua teatralitzada.

El Potries Music Fest pretén ser una trobada de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània de Potries, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic. La variada oferta d’actuacions musicals que es proposa aborda estils musicals ben diversos i amb orígens a tot arreu del món.

La iniciativa naix al 2018 quan Potries és declarat Capital Cultural Valenciana, amb l’objecte d’oferir al públic local i visitant unes propostes musicals de qualitat, distribuïdes com a xicotets “tasts” dins els espais més emblemàtics del nostre poble, així gaudirem de concerts a indrets com una Cassoleria, una ruta de l’aigua de més de 500 anys, un auditori natural, etc.

Tal i com expliquen des de l’organització «Potries Music Fest, naix per a crear una oferta cultural per al nostre poble i el nostre entorn, on la música, com a tret diferencial de la nostra essència, siga el pal de paller que combine els nostres elements patrimonials i etnològics, com la gastronomia tradicional, bastint una proposta que aporte un valor afegir a d’altres esdeveniments semblants».

Podeu consultar tot el programa d’activitats ací.