Comença la peatonalització del Carrer Major de Miramar

L’actuació inclou la renovació de xarxes d’aigua, pluvials i clavegueram

L’Ajuntament de Miramar continua amb la peatonalització dels principals carrers i places del centre històric. En aquest cas, les obres de peatonalització del carrer Major.

L’Ajuntament de Miramar invertirà en aquesta actuació al voltant de 205.454,39 euros, procedents de fons propis municipals.

Inclouen la renovació de les xarxes de proveïment d’aigua potable, evacuació d’aigües pluvials i clavegueram.

Arbres i mobiliari

Així mateix, es renovarà l’enllumenat públic, es plantaran arbres i la tota la zona per als vianants estarà equipada amb nou mobiliari urbà.

El resultat serà un centre històric de Miramar peatonal: la plaça Major, la plaça de’l Era, la plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i Abadia.

Trànsit de vehicles cap als afores

“La revaloració del nostre nucli històric està basada en el desviament del trànsit de vehicles cap als afores del nucli amb l’objectiu de guanyar espai per a les persones«, ha dit l’alcaldessa, Pilar Peiró.

«A més, les obres, que completen les actuacions fetes anys anteriors, també suposen la renovació d’infraestructures com les xarxes d’aigua potable, pluvials i clavegueram».

«Una important inversió que suposa la millora d’una les zones més antigues del poble, evitant futures problemàtiques quan vinguen fortes pluges”, conclou la edil del PSPV.