Carcaixent ofereix tallers de teatre gratuïts per als xiquets i xiquetes de la localitat

Els tallers són totalment gratuït i podrà participat tot l’alumnat de la localitat entre els 3 i 18 anys

De gener a maig del 2023 els xiquets i xiquetes de Carcaixent, des dels 3 anys fins als 18 anys, de tots els centres escolars, podran gaudir de l’activitat extraescolar de teatre de manera totalment gratuïta.

Els tallers tindran lloc a diversos dels centres escolars de la localitat, seleccionant un d’ells en el moment de la inscripció, independentment d’on estiga escolaritzat el o la menor, això sí, acollint-se al nivell que li pertoque: infantil, primària o ESO.
L’activitat serà un dia a la setmana, amb durada d’una hora, excepte els grups d’infantil, que seran de 45 minuts.

El teatre i les activitats artístiques son un repte físic i intel·lectual que els enriqueix potenciant la seua capacitat lúdica i expressiva. A més, afavoreix la comunicació de la xicalla a través de recursos com la creació de personatges, històries i contextos, mentre canten, ballen, escriuen i actuen. I amb aquestes extraescolars els xiquets i xiquetes podran posar-ho en pràctica cada setmana.
Per a qualsevol dubte poden contactar al 640352991 i inscriure’s a través del QR del cartell o mitjançant la pàgina web interpretayeduca.com. En cas de no quedar places en algun dels tallers, poden enviar un correu electrònic a reservas@interpretayeduca.com i demanar entrar en la llista d’espera.

Laura Ruiz, Regidora d’Educació, anima a participar, ja que “És una ocasió ideal per iniciar-se o continuar formant-se en el teatre. Una activitat en la qual els xiquets i xiquetes disfruten i sense adonar-se estan treballant capacitats que els serviran en diferents aspectes de la vida”.

Click here to change this text