Home Comarques La Costera Canals ajuda als venedors del Mercat a reciclar

Canals ajuda als venedors del Mercat a reciclar

Canals ajuda als venedors del Mercat a reciclar

Es posa en marxa un punt de recollida de cartó al Mercat Municipal per als comerciants

La Regidoria de Mercat s’ha posat en contacte amb tots els venedors del Mercat Municipal per informar-los que a partir d’aquesta setmana s’ha posat en marxa un punt de recollida de cartó dins de les instal·lacions del Mercat, concretament en el corredor posterior al bar municipal.

Tal i com han indicat als venedors, en la zona on estan instal·lats a hores d’ara els contenidors s’incidirà més en la neteja. A més se’ls ha recordat que cada dijous el servei de neteja passarà a recollir els cartons depositats sense precinte i plegats per a optimitzar així l’espai habilitat.

Mai Castells, regidora de Mercat, ha explicat que «aquesta decisió i actuació s’ha portat endavant per garantir un espai en les condicions òptimes per a depositar el cartró i, així, aconseguir un Mercat Municipal net i amb la higiene òptima». «Volem que a Canals, sobretot en les activitats diàries en les quals l’Ajuntament participa, es tinga en compte el medi ambient i que tot allò que es porte endavant siga el més sostenible possible», ha afegit la Regidora.