Home Actualitat El Campus impulsa una plataforma per a protegir el Serpis enfront del canvi climàtic

El Campus impulsa una plataforma per a protegir el Serpis enfront del canvi climàtic

El Campus impulsa una plataforma per a protegir el Serpis enfront del canvi climàtic

La reunió té lloc dilluns 21 de gener a les 17.30h en el Saló de Graus del Campus i l’assistència és lliure

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i el CDR la Safor conviden a associacions, agricultors, comunitat de regants, personal investigador, institucions i ciutadania en general, a la reunió constitutiva de la Plataforma del riu Serpis.

L’objectiu d’aquesta Plataforma és debatre sobre els problemes ambientals relacionats amb l’aigua i el territori, així com les accions conjuntes que associacions i entitats poden realitzar. La reunió té lloc dilluns 21 de gener a les 17.30h en el Saló de Graus del Campus i l’assistència és lliure.

En l’últim any, tant la UPV com el CDR la Safor han realitzat diversos estudis sobre l’estat del riu Serpis, en col·laboració amb associacions i entitats. Després de determinar que el canvi climàtic suposarà un gran impacte per la reducció de la quantitat d’aigua disponible del riu, aquestes entitats van decidir reunir-se el passat 21 de setembre al Campus de Gandia per a debatre sobre el futur del Serpis i sobre com millorar la seua gestió, davant la previsió d’escassetat d’aigua.

En aquesta reunió va sorgir la necessitat d’aprofundir en el treball conjunt i realitzar propostes concretes de col·laboració, que es determinaran en aquesta reunió convocada per a dilluns que ve. Els organitzadors animen a totes les persones interessades a participar, ja que quants més agents estiguen implicats, més ric serà el debat.