Caminada i bany per consciencia sobre la neteja del Serpis al seu pas per Vilallonga

Es tracta d’una activitat d’oci i conscienciació sobre l’estat de l’entorn natural del Riu Serpis al seu pas per Vilallonga

 

El pròxim diumenge 18, l’Ajuntament de Vilallonga en col·laboració amb la Fundació Limne, el Grup Scout de Vilallonga i l’Agrupació Muntanyista Vilallonga han organitzat  una caminada al voltant del Riu Serpis per a netejar els voltants. L’objectiu serà la retirada del medi natural d’aquelles deixalles que vagen apareguent pel itinerari programat (de fàcil recorregut) evitant que seguisquen el curs del riu i acaben al mar, afectant la biodiversitat.

L’eixida serà el 18 de Setembre a les 9:00 en el Pàrquing d’autobusos de l’IES Vall de la Safor (Vilallonga)  Durada aproximada 09:00h – 11:30h. Per a participar és necessari fer la inscripció en el següent enllaç https://docs.google.com/…/1FAIpQLScYkIgoAu8…/viewform… Inscripció fins al 16 de Setembre (inclòs).

Des de l’organització avisen que caldrà portar: guants, Sabates còmodes, aigua, esmorzar i banyador per a qui s’anime a nadar.