Bona acollida dels minipunts de reciclatge a Alzira

Els punts permeten la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparells elèctrics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors; bombetes led; i bombetes de baix consum.

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, continua apostant pel reciclatge, per això va instal·lar dos minipunts nets, un a la plaça Major i l’altre a la plaça d’Elisa Ramírez. Estos punts permeten la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparells elèctrics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors; bombetes led; i bombetes de baix consum.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Estos minipunts nets estan tenint una molt bona acollida entre la ciutadania. Fer un bon ús és positiu per a totes i tots, ja que ajuda a mantenir en condicions el medi ambient al municipi”. A més, l’edil ha afegit que “Afortunadament cada vegada estem més conscienciats en la necessitat de reciclar perquè entre altres coses ajuda a evitar l’explotació dels recursos naturals; s’eviten els mètodes d’extracció de recursos naturals, que són invasius i contaminants; a més de reduir la contaminació, proporcionant una atmosfera més neta”.

Amb esta mesura, Alzira s’avança i compleix amb l’establit per la Directiva Europea sobre els residus, que obligarà a tots els estats membres a recollir de forma segura les fraccions de residus perillosos d’origen domèstic abans de l’1 de gener de 2025, garantint d’esta manera el reciclatge d’estos residus.