Benirredrà posa en marxa una eina per gestionar tràmits i controlar l’aforament en espais públics

Permet saber en tot moment l’aforament per poder mantenir la distància de seguretat

L’Ajuntament de Benirredrà posa a disposició dels seus veïns les instal·lacions municipals i els espais oberts amb la màxima seguretat amb la implantació d’una eina digital anomenada MTC Pla que controlarà, gestionarà i limitarà l’aforament perquè puga mantenir la distància de seguretat, i per tant, minimitzar el risc de contagi del coronavirus. A més, el mateix sistema va més enllà i permet realitzar tràmits administratius i pagaments municipals sense necessitat de desplaçar-se de municipi.

Benirredrà incorpora així una secretaria virtual perquè la ciutadania no s’haja de desplaçar fora de l’ajuntament, i ni tan sols a aquest perquè el sistema incorpora una aplicació mòbil amb la que a més, es poden fer les gestions a distància de forma senzilla, còmoda i segura.

Aquesta plataforma es pot vincular a altres suports com un quiosc, una tablet, ordinador o entorn web on registrar els pagaments de quotes, entrades o bons, si es donés el cas i fer-ho per mitjà d’efectiu, targeta o qualsevol altre dispositiu amb sistema contactless .

«Moltes persones han estat molt de temps tancades a casa i és hora que puguen gaudir dels cursos de natació i dels espais oberts per practicar el seu esport favorit, això sí, sempre amb la màxima seguretat i prevenció», segons ha assenyalat l’alcalde de Benirredrà, Emili Falquet. A més, afegeix: «amb aquesta eina digital s’evita el desplaçament a sucursals bancàries amb consegüents cues o esperes, i així es pot realitzar qualsevol tipus de tràmit i pagament de forma ràpida i senzilla.»