Bellreguard sotmet a la votació del veïnat els 15 projectes sorgits dels VI Pressupostos Participatius

La ciutadania pot votar des de hui i fins al 26 de juny i s’executaran les propostes que més suport tinguen, fins a cobrir els 50.000 euros pressupostats

‘I tu, en què invertiries 50.000€?’ L’Ajuntament de Bellreguard torna a llançar la pregunta amb la qual obri cada any a la participació ciutadana la decisió sobre quines iniciatives finançar amb recursos municipals. És ja la sisena edició d’una iniciativa en la qual Bellreguard va ser municipi pioner a la comarca de la Safor. Els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament per a aquest any 2022 entren en la decisiva fase de votació.

Després del termini de presentació de propostes i de passar el filtre de la viabilitat tècnica i econòmica, el Consell de Participació Ciutadana ha validat finalment un total de 15. Hui, dilluns 13 de juny, s’obri el periode per a que els ciutadans i ciutadanes puguen votar-les, fins al 26 d’aquest mateix mes.

Aquestes són les 15 propostes que se sotmeten a votació:

– Clorador salí per a la piscina municipal.
– Millora de la zona de torradors i plantació d’arbres.
– Ampliació parc skate.
– Activitats lúdiques a la platja per a xiquets i xiquetes.
– Millora del pati de la Llar Juvenil.
– Oci saludable per a gent gran (Programa Vida Activa).
– Parc per a xiquets i xiquetes d’1 a 2 anys.
– Moncloa I I II (Bancs grupals).
– Accés als espais públics a persones amb TEA.
– Coberta en espai públic per a la realització d’activitats.
– Tirolina infantil al parc dels llauradors.
– Millora parc de la Valldigna.
– Camp de volei.
– L’altre meitat de Bellreguard (les dones del poble).
– Voluntariat social per la llengua.

Els bellreguardins i bellreguardines poden votar ja a través del web https://tria.bellreguard.net. Hauran d’escollir tres de les 15 propostes. A més, en quest portal s’hi troba tota la informació sobre cadascuna de les propostes, amb la seua descripció i pressupost.

Amb el resultat de les votacions, s’executaran els projectes que més suport hagen rebut, fins a cobrir els 50.000 euros reservats al pressupost municipal.