Home Actualitat Alzira renova el parc mòbil de la Policia Local amb 4 cotxes híbrids

Alzira renova el parc mòbil de la Policia Local amb 4 cotxes híbrids

Alzira renova el parc mòbil de la Policia Local amb 4  cotxes híbrids

Vehicles de renting per a 4 anys

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut hui 4 nous vehicles per a la Policia Local. El lliurament ha tingut lloc a la porta del consistori i han assistit l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés el Cap de Policia, Jorge Iglesias i altres membres del Departament.

Es tracta de vehicles híbrids automàtics, concretament dos tot-terrenys Toyota RAV 4 i dos Toyota Prius que s’han adquirit amb la modalitat de rènting per un termini de 4 anys, amb la devolució del vehicle a la finalització del període.

La quota mensual del rènting suposa que l’empresa adjudicatària es fa càrrec tant del manteniment integral dels vehicles, de la substitució de peces desgastades, de la reparació d’avaries, de la substitució de pneumàtics i de l’assistència en carretera 24 h, així com de l’assegurança, dels impostos de matriculació i circulació i de la ITV.

“Amb estes incorporacions passem a tindre un millor parc mòbil. Estem en un moment en què l’automoció està evolucionant a solucions més ecològiques i netes, com és el cas dels cotxes híbrids que permeten un consum més baix i menys contaminant per al medi ambient” assegura l’alcalde, Diego Gómez

La regidora de seguretat Sara Garés ha manifestat: “Esta adquisició amplia el parc de vehicles de la Policia Local, cosa que es tradueix en una millora de la seguretat ciutadana i de la seua protecció”.

Els vehicles, que han estat al llarg del matí a la plaça del Carbó a l’abast dels veïns que han volgut vore’ls, estan equipats per a les taques policials amb:

Llums Federal Signal Vama d’última tecnologia

Llums addicionals blaves al portó que indiquen que està obert

Mampara de separació

Moble d’oficina en el maleter amb escriptori i caixons especials