Alzira millora la il·luminació del Parc del Drac per fer-lo més segur

Click here to change this text

S’han canviat 25 lluminàries por altres de tecnologia LED per tal d’eliminar les zones de penombra existents junt als jocs infantils.

 

La regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira ha millorant la il·luminació de la zona de jocs coneguda popularment com el parc del drac ubicat al carrer Pere Morell. S’han canviat 25 lluminàries por altres de tecnologia LED per tal de millorar la il·luminació en este parc, eliminant així les zones de penombra existents junt als jocs infantils.

Esta intervenció està emmarcada dins del pla d’Eficiència Energètica de la ciutat d’Alzira, aconseguint un estalvi econòmic i energètic que se suma a les ja realitzades a altres zones, carrers i polígons d’Alzira durant esta legislatura.

Cal recordar que la il·luminació LED utilitza un 80% menys d’energia que els llums incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni. Emprar il·luminació LED ofereix una major vida útil i facilita un major respecte al medi ambient i millora la qualitat lumínica dels carrers d’Alzira.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que «Seguim treballant per a les persones i per al planeta. A més millorem el dia a dia dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat que podran gaudir d’estos jocs ara que es fa més prompte de nit” L’edil ha destacat també que “Fem també d’Alzira una ciutat més sostenible, eficient i respectuosa amb el medi ambient”.

Cal destacar que a més de les millores en matèria llumínica, també s’estan duent a terme millores als jocs i tanques del parc que en breu estaran finalitzades.