Alzira impulsa un servei d’atenció psicològica pel coronavirus

Benestar Social reforça el pla dirigit a majors que viuen a soles

La regidoria de Serveis Socials ha posat en marxa un servei d’assistència telefònica destinat a tota la ciutadania en general i en especial atenció als més vulnerables.

Donades les circumstàncies actuals com a conseqüència de l’emergència sanitària, l’equip d’atenció psicològica de l’Ajuntament ha adaptat i reforçat l’assistència psicològica de manera telefònica i/o via mail. Per la impossibilitat de fer encontres personals.

“Ens trobem front una situació sense precedents, en la que hem d’estar presents i acompanyar el nostre veïnat també com a ajuda psicològica. Cal cuidar-se i cuidar a tota la comunitat que ens rodeja” ha assegurat la regidora, Marina Mir.

Maneig de l’estrés

L´objectiu és ajudar al maneig de l’estrés, per a mantindre l´equilibri emocional amb una actitud positiva en estos moments de confinament al domicili i ajudar en la gestió del sentiment de por i incertesa.

Principalment es tindran en consideració les situacions personals i familiars particulars: famílies amb menors i persones majors a càrrec, famílies amb persones amb trastorn mental, famílies amb membres amb diversitat funcional, víctimes de violència masclista o  majors que viuen a soles.

Per tal d’accedir al servei cal telefonar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al  962018152 i una treballadora del departament assignarà la consulta a una de les  quatre psicòlogues que fan l’atenció.