Home Actualitat Alcoi organitza un campus de dansa per a 44 joves

Alcoi organitza un campus de dansa per a 44 joves

Alcoi organitza un campus de dansa per a 44 joves

Les especialitats seran impartides per cinc professionals de reconegut prestigi: Ailen Ramos en dansa clàssica, Iván Góngora en Flamenco, Marta Santacatalina en dansa contemporània i ball modern amb Almudena Arroyo.

El campus del Conservatori Elemental de Dansa Joan Cantó d’Alcoi celebra, un any més, el seu campus de Dansa que en aquesta edició acollirà 44 alumnes de l’1 al 12 de juliol. Serà la quarta edició d’una aposta del centre municipal que va començar en 2015, i que ha tingut molt bona resposta per part de l’alumnat al llarg de cadascuna de les seues edicions. No obstant això, el campus està obert tant a alumnes del Conservatori com a participants externs que practiquen aquesta disciplina.

El IV campus d’estiu comptarà en la seua edició amb un professorat de qualitat. El curs serà molt complet per als alumnes que participen, amb més de 5 hores de treball diari, començant amb les classes d’entrenament i prosseguint amb les classes de les especialitats oferides, tot això amb l’objectiu de dotar als alumnes d’una major preparació, perfeccionament de la tècnica i qualitat en la interpretació de la dansa.

Les especialitats seran impartides per cinc professionals de reconegut prestigi: Ailen Ramos en dansa clàssica, Iván Góngora en Flamenco, Marta Santacatalina en dansa contemporània i ball modern amb Almudena Arroyo. També se celebrarà tècniques somàtiques i dansa estilitzada amb Lorena Luz. L’horari des de l’1 al 12 de juliol serà, cada dia, de dilluns a divendres de 9 a 14.30 hores en les instal·lacions del centre educatiu situades al carrer Joan Cantó d’Alcoi.

Com a novetat, aquest curs, cal destacar que en l’organització del campus ha col·laborat, per primera vegada, l’AMPA, que s’ha constituït aquest curs. Alberto Belda, regidor d’Educació, destaca el treball realitzat pel Conservatori: «El conservatori municipal de dansa d’Alcoi és un referent de qualitat i amb aquesta professionalitat realitza també el seu campus d’estiu, una aposta segura per a tots aquells que estimen i practiquen la dansa».

L’Ajuntament d’Alcoi realitza durant l’estiu dos campus municipals, tots dos en instal·lacions públiques, un dedicat a l’esport i el medi ambient al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre per a infants de 4 a 12 anys, que va cobrir en pocs dies totes les seues places i aquest campus de Dansa del Conservatori Elemental Joan Cantó per a xiquetes i xiquets de a partir de 8 anys, també amb molt bona acollida per part dels participants. Igualment, també es realitzen activitats gratuïtes els matins de dilluns a divendres en la biblioteca municipal de Tirisiti per a infants de 5 a 10 anys acompanyats i activitats lúdiques en les piscines els dijous 4,11 i 25 de juliol, i 8 d’agost amb entrada gratuïtes per a menors de 16 anys.