Un desena de dones es formen a Miramar per a trobar ocupació mitjançant Internet

Ha començat aquest dilluns el taller ‘Ús de les TIC per a la inserció laboral de les dones’

Impulsat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar a través d’una subvenció de 4.062 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el taller es desenvoluparà a la sala d’estudi de la Biblioteca durant 14 sessions amb diferents continguts com la creació del CV, d’un perfil en Infojobs o l’ús del portal Labora, entre altres. Un temari encarat a donar a conéixer els programes i plataformes més utilitzades en la cerca d’ocupació.

Natalia Vila, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar, ha ressaltat la importància de l’activitat: «Hui dia moltes empreses utilitzen les plataformes per internet per a publicar les seues ofertes de treball i realitzar els processos de selecció i això suposa que totes les persones sense formació en les noves tecnologies queden fora. Fent créixer una vegada més la desigualtat de gènere».

Amb aquest curs l’Ajuntament de Miramar posa a l’abast de les dones els coneixements necessaris per a saber utilitzar eines actuals necessàries per a la cerca d’ocupació. A més, en finalitzar el taller se li farà lliurament d’un USB perquè tinguen la informació del curs i puguen fer diferents tasques com descarregar i instal·lar el certificat digital en diferents dispositius.