Un concert benèfic a la Marquesa de Gandia recaptarà fons per a Senegal

Actuaran Valira, Batukada el Comboi i Indie.K

Els Jardins de la Casa de la Marquesa a Gandia, acolliran el seu caràcter més solidari amb el Concert benèfic WAW Senegal el 24 de setembre.

De 18h a 22h, les actuacions de Valira, Batukada el Comboi i Indie.K; sortejos i un mercat solidari recaptaran fons per al material necessari de la revisió dental i sanitària al país africà que porta a terme l’associació WAW Senegal.

Així ho han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González; el portaveu del Waw Senegal, Felipe Torres; els membres del grup Inkie.K, Adrià Tarrasó i Borja Bertó; i el membre de Valira, Gabriel Pellicer.

Tal i com han explicat González i Torres, la recaptació es realitzarà a partir del que s’aconseguisca del mercadet solidari, dels sortejos i rifes que es repartiran i d’una part de la consumició al «Xiringuito de la Marquesa».

Així doncs, Valira, Batukada el Comboi i Inie.K se sumen a la solidaritat i actuaran amb entrada gratuïta. «Grups de la ciutat de primer nivell per a la Casa de la Cultura», ha destacat el regidor.

Cooperació

«Té la finalitat de recaptar fons per un grup de gent que treballa en el Senegal a través de l’odontologia i altres elements de cooperació. Són unes dates de pre-Fira, la qual cosa pot servir perquè encara més gent puga vindre a aquest esdeveniment solidari».

Tal com ha explicat Torres, Waw Senegal és una «associació que està en camí de ser una ONG per a fer una gestió solidària en el Senegal i pretén expandir-se pel continent africà».

És el segon esdeveniment que organitza l’associació, el primer en 2019, i enguany ha volgut fer un pas més i instal·lar-se al jardí de la Casa de la Cultura, segons ha detallat el portaveu de Waw Senegal.

D’aquesta manera, els grups que formen el cartell d’actuacions han agraït que hagen comptat amb ells per a una causa solidària: «Esperem aportar tot el puguem de la nostra part. Compartirem el nostre art amb una finalitat molt important per a el Senegal i per a la gent que ho necessita».