Tres detencions per tràfic de drogues en Gandia en menys d’una setmana

Les detencions s’han produït per la venda il·legal de cocaïna i marihuana

 

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones, dues dones i un home, d’entre 23 i 58 anys, d’origen espanyol i colombià, en dues operacions contra el tràfic de drogues a Gandia, en el transcurs d’una setmana. En el primer dels operatius es va detenir una parella que es dedicava a la venda de marihuana i en el segon es va detenir una dona per la venda de cocaïna. En tots dos casos es van realitzar registres domiciliaris.

Cocaïna

Les investigacions es van iniciar a l’obtenir informació dels agents, que en un domicili de la localitat de Gandia, es podria estar venent substàncies estupefaents, per la qual cosa es va establir un dispositiu de vigilància.

En un dels dispositius es va interceptar una persona entrant en un domicili amb tres embolcalls de  cocaïna i 575 euros, pel que va ser detinguda i traslladada a dependències policials.

Posteriorment es va realitzar un registre en el domicili, en el qual es van intervenir 38 grams de, al parer cocaïna, uns quatre grams de, a l’opinió, «cristall», 2.305 euros, 171 grams de substància de tall i dues bàscules de precisió.

Marihuana

L’altra investigació va començar per part dels agents, al localitzar un altre habitatge a la localitat on, pel que sembla, una parella s’estaria dedicant a la venda de marihuana.

Durant les investigacions es va confirmar que efectivament la parella venia des del seu domicili dosi de marihuana a joves, de manera que se la va detenir i es va realitzar un registre domiciliari en què es van intervenir 352 grams de marihuana, 910 euros i una bàscula de precisió.

Dels tres detinguts, a dos d’ells els constaven antecedents policials. La parella ha quedat en llibertat, no sense abans de ser advertida de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan per a això fos requerida i l’altra detinguda, ha passat a disposició judicial.