Avancen les obres de CEIP Lluís Vives d’Oliva

Les actuacions  formen part del projecte Edificant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i tenen un cost econòmic al voltant de 580.000 euros

Esta setmana s’ha fet una visita per comprovar in situ l’estat actual de les obres d’adequació del CEIP Lluís Vives. Una visita a la qual van assistir la vicealcaldessa de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell, la direcció facultativa de les obres, tècnics municipals, equip directiu del centre i representants de l’AMPA. En la dita reunió els responsables del projecte van explicar l’estat actual de les actuacions i van respondre a diferents dubtes que es van plantejar entre els assistents

.

Des de la direcció facultativa de les obres es va informar que aquestes no han afectat per a res en el normal funcionament de les classes escolars i que, a més, no s’han escatimat esforços en reforçar la neteja al centre mentre estan en marxa aquestes reformes. Així mateix, es va informar que s’ha redactat un informe per part de tècnics urbanístics al voltant de la seguretat de les obres on s’indica que no han afectat «ni a l’alumnat ni als docents del centre».

Per últim, es va indicar que, aquells treballs que sí que podrien afectar el normal funcionament de les classes, com ara el canvi de portes i finestres, s’ha dut a terme a les vesprades quan no hi havia classes escolars o al llarg de les vacances de l’alumnat.

Reforma integral

«Agrair a tot l’equip docent i, en particular, a la seua directora per tot l‘esforç i el treball en la coordinació, ja que així hem pogut dur a terme aquestes obres de millora, al mateix temps que s’hi ha mantingut l’activitat escolar» assenyalava la vicealcaldessa, Ana Morell.

Es tracta d’una reforma important, que afecta bona part del centre escolar, i que engloba actuacions de millora al pati, la instal·lació d’un ascensor, la substitució de totes les finestres i portes, la creació de noves aules per a tutories individualitzades, instal·lació d’aire condicionat i renovació d’aire a les aules d’infantil, i l’adequació de les aules d’infantil i vestidors del gimnàs. Actuacions que formen part del projecte Edificant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i que tenen un cost econòmic al voltant de 580.000 euros.