Els jutjats de Xàtiva, Alzira i Sueca, gelats al no funcionar la climatització

CSIF explica que els treballadors no es lleven els abrics i porten estufes

El sindicat CSIF alerta dels fins a sis graus de temperatura que suporten aquest matí treballadors i usuaris dels jutjats de Xàtiva al no funcionar la climatització. La central sindical reclama una revisió i reparació urgent i alerta que aquests problemes es repeteixen en els jutjats 1, 2 i 3 d’Alzira i en el 2 i 3 de Sueca.

Registre Civil a La Costera

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) comenta que l’edifici que alberga els quatre jutjats de Xàtiva, el Registre Civil, el Servei Comú i el Deganat té una elevada antiguitat, sostres alts i unes condicions que no són les més adequades.

En aquesta situació, la calefacció o no funciona o s’activa durant una estona per a després parar-se, la qual cosa provoca que la temperatura exterior, que aquest matí arribava a sis graus, no es mitigue a l’interior de l’edifici.

Empleats en tres mànigues

El sindicat apunta que davant aquesta situació els treballadors es veuen obligats a portar triple mànega, amb els abrics posats, i fins i tot a portar dels seus domicilis estufes.

La central sindical reclama una revisió urgent del sistema de climatització, ja que enguany als empleats no els consta que s’haja produït l’habitual revisió de l’aire i de conductes.

CSIF assenyala que els problemes de calefacció, que afecten tant els jutjats com a les sales de vistes, es repeteixen també en els jutjats 1, 2 i 3 d’Alzira i en Registre Civil i Fiscalia, situats en la ronda d’Algemesí.

Una circumstància similar es dóna en l’edifici principal del partit judicial de Sueca i afecta als jutjats 2 i 3. La central sindical porta temps reclamant a Conselleria de Justícia una revisió exhaustiva de les instal·lacions.

Ara la baixada de les temperatures i la falta d’una climatització adequada per a afrontar-la demostren més si cap aqueixa necessitat de revisió i actualització.