Simat de la Valldigna organitza el V Encontre de Gastronomia Monàstica

Les persones assistents podran gaudir de visites guiades teatralitzades al Monestir de la Valldigna, tast de cerveses, caves i vins monàstics acompanyats d’embotit o bombons de xocolate o un taller d’elaboració i decoració de socarrats, entre d’altres.

 

La Regidoria de Turisme de Simat de la Valldigna, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha organitzat el V Encontre de Gastronomia Monàstica, que se celebrarà en el Monestir de la Valldigna i en la Mesquita de la Xara entre el 3 i el 17 d’octubre.

D’esta manera, els assistents podran gaudir de visites guiades teatralitzades al Monestir de la Valldigna, tast de cerveses, caves i vins monàstics acompanyats d’embotit o bombons de xocolate, un tast de xocolates artesans o un taller d’elaboració i decoració de socarrats, entre d’altres.

Les activitats s’iniciaran el 3 d’octubre amb una inauguració, a la qual acudirà l’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, i alguns membres de l’equip de govern i continuarà les pròximes jornades amb les diferents activitats programades.

Les places són limitades degut a la situació sanitària i, per tant, els assistents hauran de confirmar assistència enviant un WhatsApp al telèfon de Turisme.

El regidor de Turisme, Joan Vicent Bañuls, ha recalcat «l’èxit d’estes jornades, ja que quasi totes les places estan completes». A més, ha assenyalat que «és un privilegi, ja que els assistents poden gaudir de la gastronomia en un entorn meravellós com és el Monestir de la Valldigna».